Ons bedrijf

Wij zijn Raf en Ann Hulsbosch - Everaert, samen met onze kinderen Lotte en Bram wonen we op 't Silsomhof. Op onze Kijk-doe-speelboerderij produceren we rundvlees van verschillende runderrassen en verkopen we hoevevlees en producten van collega's in onze hoevewinkel. Daarnaast geven we rondleidingen op maat aan scholen, verenigingen, woon-zorg-centra,....
 
Je vindt ons in Erps-Kwerps aan de rand van het Silsombos, een prachtig natuurgebied tussen Leuven en Brussel. Een bezoek aan de boerderij in combinatie met een mooie natuurwandeling is een echte aanrader ! 
 

      

We produceren op een diervriendelijke en milieubewuste manier rundvlees van het Belgisch Witblauw ras en van het Limousin ras.
 
We verzorgen rondleidingen op maat voor gezinnen, groepen van alle leeftijden, klassen, ... Tijdens de rondleiding laten we zien hoe we werken en wordt er uitleg gegeven over o.a. de verzorging en het voer van de stieren. Er zijn op onze boerderij niet alleen stieren te vinden, maar ook geiten, schapen, konijnen, pony's, kippen,...
 
We zijn ook een zorgboerderij. Dat wil zeggen dat we in samenwerking met het Steunpunt Groene Zorg zorgen voor een zinvolle dagbesteding voor mensen die het moeilijker hebben in onze maatschappij.