Colis promotionnel

Speciaal voor grote gezinnen of voor mensen die verder weg wonen hebben we voordeelpakketten.

Al het vlees wordt standaard vacuüm verpakt en is nog niet diepgevroren. U kan het dus zelf rechtstreeks in de diepvries plaatsen. Indien u wenst, kan u het vlees ook onverpakt bestellen. Dan kan u het thuis in de voor u handige porties zelf inpakken. De prijs is natuurlijk voordeliger dan die van de verpakte pakketten.
De verpakte pakketten worden voor u in 2 winkelzakjes verdeeld. Het is wel handig als u bij afhaling een grote tas of plooibox meebrengt. Er zijn grote (12-15kg) en familie ( ong.7kg) pakketten beschikbaar. Het grote pakket (12-15kg) past in 1,5 lade van een normale diepvrieskast.
De onverpakte pakketten worden u in een herbruikbare kist meegegeven. Voor de kist wordt een waarborg van €7,50 gevraagd. 
 
Bestellen?   
 
Als u een pakket bestelt voor zondag, kan U de volgende woensdag uw pakket komen afhalen. Hou uiteraard rekening met de diersoort. U vindt op onze kalender welk dier er in welke week verwerkt wordt. Diepgevroren kunnen we u meestal een pakket uit onze voorraad bezorgen, maar voor het verse vlees moet u rekening houden met de data van versnijden. 
 
De verpakte pakketten kunnen afgehaald worden op woensdag tussen 13u en 19u in de hoevewinkel of u kan ze ook laten leveren. Voor de onverpakte pakketten nemen we steeds contact op voor afhaling op maandagavond of dinsdag. 
 
Bij aankoop van 2 of meer pakketten van hetzelfde dier: 5% korting (enkel geldig op de grote pakketten rundvlees)
 
Bij de reservatie wordt een voorschot van €30 gevraagd (rek.nr.: BE85 7340 2936 1606 met vermelding van naam+afhaaldatum).  Het resterende bedrag wordt bij afhaling betaald. Dit kan cash of met bancontact.
 
Samenstelling