Nieuws

woensdag, 22 november, 2023
Eindejaarsfolder

Het eindejaar is in zicht, dus tijd voor de folder.
Bekijk hem maar op je gemak.
Als er vragen zijn, aarzel dan zeker niet om ze te stellen.

Link naar de eindejaarsfolder

donderdag, 9 november, 2023
Proeverij kazen

Vanaf nu hebben we harde kazen in ons assortiment. Deze zijn afkomstig van de Beverse Kaasmakerij ( kaas op basis van gepasteuriseerde melk) en van La Ferme Le Bailli ( kaas op basis van rauwe melk). Op zaterdag 11 november kan U tussen 9u en 13u langskomen om de verschillende smaken te ontdekken.

 

zondag, 22 oktober, 2023
Silsomzorg

Nieuw aanbod!

Een samenwerking met onze buurvrouw.
Barbara is ergotherapeut, leerkracht en ondernemend. Ze besloot haar eigen zaak op te starten in jeugdzorg. Equitherapie en Animal Assisted Education, een mond vol, maar o zo waardevol. Dieren als steun voor kinderen die een extra zetje kunnen gebruiken. 

Meer info is te vinden op haar website:

Wie zijn we?

Wij zijn Raf en Ann Hulsbosch - Everaert, samen met onze kinderen Lotte en Bram wonen we op 't Silsomhof. Je vindt ons in Erps-Kwerps aan de rand van het Silsombos, een prachtig natuurgebied tussen Leuven en Brussel. Een bezoek aan de boerderij in combinatie met een mooie natuurwandeling is een echte aanrader ! 

             

We produceren op een diervriendelijke en milieubewuste manier rundvlees van het Belgisch Witblauw ras en van het Limousin ras, kalfsvlees en lamsvlees. Aanvullend op het vlees van onze eigen dieren, verkopen we ook Duroc varkensvlees en biologisch kippenvlees afkomstig van collega's. Het vlees verwerken we in onze eigen hoeveslagerij tot gebruiksklare producten. Je kan bij ons terecht voor puur vlees ( zoals biefstuk, rosbief,...), bereid vlees ( zoals hamburger, worst, ...) en klaargemaakte bereidingen ( bolognaise saus, balletjes in tomatensaus, soep,...). Dit alles vacuüm verpakt in kleine porties, zowel vers als ingevroren. 
Onze zuivel-en streekproducten zijn afkomstig van collega's die zelf hun grondstoffen produceren. Zo kan je bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod aan lokale producten uit de korte keten, rechtstreeks van bij de producent.
Daarnaast geven we rondleidingen op maat aan groepen, scholen, woonzorgcentra, instellingen,... We zijn ook een zorgboerderij. Dat wil zeggen dat we in samenwerking met het Steunpunt Groene Zorg zorgen voor een zinvolle dagbesteding voor mensen die het moeilijker hebben in onze maatschappij.