Nieuws
De kalender met het aanbod aan vers vlees ligt vast tot aan ons verlof in de zomer.
Bij deze zet ik ook graag 2 streekproducten in de kijker. Het diepgevroren fruit van de familie Schrijnwerkers en de bloem van Verogi.
GEVONDEN!
Wij zijn op zoek naar versterking van ons team in de warme keuken. Heb jij zin om 1 dag per week onze keuken warm te houden? Dan verwelkomen we je graag voor een kennismaking!
Wie zijn we?
Wij zijn Raf en Ann Hulsbosch - Everaert, samen met onze kinderen Lotte en Bram wonen we op 't Silsomhof. Je vindt ons in Erps-Kwerps aan de rand van het Silsombos, een prachtig natuurgebied tussen Leuven en Brussel. Een bezoek aan de boerderij in combinatie met een mooie natuurwandeling is een echte aanrader !
We produceren op een diervriendelijke en milieubewuste manier rundvlees van het Belgisch Witblauw ras en van het Limousin ras, kalfsvlees en lamsvlees. Aanvullend op het vlees van onze eigen dieren, verkopen we ook Duroc varkensvlees en biologisch kippenvlees afkomstig van collega's. Het vlees verwerken we in onze eigen hoeveslagerij tot gebruiksklare producten. Je kan bij ons terecht voor puur vlees ( zoals biefstuk, rosbief,...), bereid vlees ( zoals hamburger, worst, ...) en klaargemaakte bereidingen ( bolognaise saus, balletjes in tomatensaus, soep,...). Dit alles vacuüm verpakt in kleine porties, zowel vers als ingevroren.
Onze zuivel-en streekproducten zijn afkomstig van collega's die zelf hun grondstoffen produceren. Zo kan je bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod aan lokale producten uit de korte keten, rechtstreeks van bij de producent.
Daarnaast geven we rondleidingen op maat aan groepen, scholen, woonzorgcentra, instellingen,... We zijn ook een zorgboerderij. Dat wil zeggen dat we in samenwerking met het Steunpunt Groene Zorg zorgen voor een zinvolle dagbesteding voor mensen die het moeilijker hebben in onze maatschappij.