Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/9/6/silsomhof.be/httpd.www/profiles/commerce_kickstart/modules/contrib/search_api/search_api.module on line 1437 Home | 't Silsomhof

Wie zijn we?

Wij zijn Raf en Ann Hulsbosch - Everaert, samen met onze kinderen Lotte en Bram wonen we op 't Silsomhof. Op onze Kijk-doe-speelboerderij produceren we rundvlees van verschillende runderrassen en verkopen we hoevevlees en producten van colleag's in onze hoevewinkel. Daarnaast organiseren we rondleidingen voor scholen, verenigingen, bedrijven, woon-zorg-centra,....

Je vindt ons in Erps-Kwerps aan de rand van het Silsombos, een prachtig natuurgebied tussen Leuven en Brussel. Een bezoek aan de boerderij in combinatie met een mooie natuurwandeling is een echte aanrader!

 

     

Nieuws

dinsdag, 25 februari, 2020
Paasaanbod

Het is niet zo lang meer, de Paashaas is in volle voorbereiding en wij dus ook !

We bieden voor het Paasweekend verse gourmet schotels, vers lamsvlees en vers kippenvlees aan. Ons BBQ-assortiment zal dan ook terug beschikbaar zijn.

maandag, 6 januari, 2020
Nieuwe kalender

Hieronder vindt U de nieuwe kalender voor januari en februari. Opgelet het verse lamsvlees en de verse kip zijn ingepland op een vrijdag en een zaterdag! Op die manier kunnen we steeds op woensdag vers runds- en/of varkensvlees aanbieden.

maandag, 6 januari, 2020
Nieuwjaarsdrink

Om het jaar goed in te zetten, nodigen we jullie graag uit op onze Nieuwjaarsdrink! 

Komende woensdag 8 januari schenken we een glaasje en toosten we op 2020 !
Kom langs tussen 13u en 19u en verneem wat we op de planning hebben staan voor het komende jaar. 

Alvast onze beste wensen,
Raf, Ann, Lotte en Bram