Kom langs met je familie

Je kan met je familie de boerderij bezoeken, de dieren aaien, even tot rust komen,...

Openingsuren

woensdag: 13u tot 19u
vrijdag: 13u tot 19u
zaterdag: 9u tot 13u
 

Bij aankomst meldt U zich aan in de winkel, hier zullen we U vragen om enkele basisgegevens (verplichte toegangscontrole) achter te laten, kan U uw handen ontsmetten en krijgt U een toegangskaart met instructies. Na uw bezoek brengt U deze terug en kan U uw aankopen doen in de hoevewinkel.

Gelieve uw bezoek te beperken tot maximaal 45minuten. De tractors en fietsen zullen nog niet beschikbaar zijn en ook het toilet zal nog niet gebruikt kunnen worden. Het is voor ons namelijk niet mogelijk om dit tussendoor te ontsmetten. 

Reserveren op voorhand is niet nodig. Indien er teveel mensen op de boerderij rondlopen, zullen we genoodzaakt zijn om ze tijdelijk even te sluiten.

De toegang is gratis, maar het is wel fijn als U na uw bezoek een kleine aankoop doet in de hoevewinkel.

Enkele basisregeltjes

* De dieren mogen allemaal geaaid worden. Ze hebben echter allemaal ook een lockdownperiode achter de rug, neem het ze dus niet kwalijk als ze dat niet altijd met evenveel zin toestaan.
* Het is verboden de dieren eten te geven. Ze krijgen meer dan voldoende van ons, ze zouden er alleen maar buikpijn van krijgen.
* Het betreden van de weides en de stallen is steeds op eigen risico. Hou kleine kindjes dus extra in het oog en grote kinderen blijven ook steeds in de buurt van hun bubbel.
* Draag je mondmasker, hou 1,5m afstand tegenover andere bubbels en laat het werkgerief (borstels, e.d.) staan.

 

Alvast bedankt voor jullie begrip en tot binnenkort!